Vedení odborového svazu žádá ministra zemědělství Ing. Miroslava Tomana, aby inicioval důslednou kontrolu v organizacích, které vyrábějí a distribuují, či následně prodávají kuřata a kuřecí výrobky a vejce.
Máme důvodné podezření, že je v České republice velice nehorázným způsobem spotřebitel klamán falešným označováním zboží. Do České republiky jsou dováženy výrobky, které jsou následně přebalovány a označovány jako české výrobky.
Vedení odborového svazu současně žádá Ing. Andreje Babiše, aby se jednoznačně a veřejně vyjádřil, jak bude pokračovat ustavení evropské rady zaměstnanců, a jak bude probíhat kolektivní vyjednávání ve firmách, které ovládá společnost Agrofert. Dosavadní blokování sociálního dialogu není v souladu s mediálním obrazem vlastníka těchto firem, tak jak je v současné době veřejnosti prezentován.

V Praze, 9. října 2013

Bohumír Dufek
předseda OSPZV-ASO ČR
Kalendář chystaných událostí
.
7.9.2020 Jednání Předsednictva ASO
.
4.9.2020 OSPZV-ASO ČR Praha

Newsletter
Pro zasílání informací o novinkách na tomto webu můžete přihlásit svoji e-mailovou adresu k odebírání newsletterů. Odběr novinek zde můžete kdykoliv zrušit.
přidat e-mail odebrat e-mail

© 2020 Bohumír Dufek  |  Poslední aktualizace 05.09.2020  |  Vytvořil a provoz zajištuje DIGIgroup
rss  |  kontakt  |  mapa stránek  |  vyhledávání  |  nahoru