Jsme velice znepokojeni včerejší situací v Parlamentu ČR, neboť Parlament ČR, a hlavně opoziční strany, velmi výrazně zkomplikovali situaci ve zdravotnictví a v léčbě pacientů s nemoci Covid-19. Poukazujeme na složitou situaci, která v českém zdravotnictví nastala, jelikož veškerý zdravotnický personál je nesmírně přetížen, přičemž chybí očkovací vakcína a lůžka pro nemocné v nemocnicích. Proto také říkáme, že opoziční hazardování se zdravotním stavem našich obyvatel svědčí v podstatě o pohrdání občany naší země. Nechceme se domnívat, jak by to mohlo i zdánlivě vypadat, že opoziční strany zahájily již totální důchodovou reformu.

Žádáme proto o vyhlášení nového nouzového stavu. Preferujeme zdraví občanů před hrátkami s Ústavou ČR. Opoziční strany nepotrestaly premiéra, ale celý český národ. Mrzí nás, že je znevažována práce zdravotníků.

Bohumír Dufek
předseda
Asociace samostatných odborů

MUDr. Martin Engel
předseda
Lékařský odborový klub-Svaz českých lékařů
Kalendář chystaných událostí
06. srpen
Jednání - Praha
Pracovní schůzka s ministryní financí Schillerovou
Newsletter
Pro zasílání informací o novinkách na tomto webu můžete přihlásit svoji e-mailovou adresu k odebírání newsletterů. Odběr novinek zde můžete kdykoliv zrušit.
přidat e-mail odebrat e-mail

© 2021 Bohumír Dufek  |  Poslední aktualizace 21.07.2021  |  Vytvořil a provoz zajištuje DIGIgroup
rss  |  kontakt  |  mapa stránek  |  vyhledávání  |  nahoru